Vi holder åbent hver dag fra 05.00-23.00.
Uden for åbningstiden er alarmen slået til.
Oprettelse koster 99 kr.; 169 kr. pr mdr. for fitness abonnement.
Ved oprettelse og køb af abonnement, er det altid, oprettelse samt lbr. mdr. + efterfølgende mdr. der afregnes. 

Ønsker du en gratis introtime, så kontakt os via foreningens Facebook side, og messenger; https://www.facebook.com/haldegefitness
Eller kontakt formand Peter Thorup på mobil 23 35 58 33

Ved oprettelse, kun nedenstående 2 trin og ALTID 1 først...

1. Tryk på nedenstående grønne knap Vælg og følg linket, for at oprette profil og tilkøbe abonnement. Se og ret dine medlems- og kort oplysninger i Medlemslogin nederst.
Har du IKKE en medlemsprofil i forvejen, så oprettes den i nederste boks, når du har trykket på den grønne knap Vælg, og den nye side lukker op.

2. Hent og opret låseprofil i JustIN Mobile via App store til iPhone eller Google Play til Android. Klik på logerne herunder.
For at du kan få adgang til Hald Ege Idrætscenter og fitnesscentret, skal du til din mobiltelefon, downloade Justin Mobile app og der vil blive tilsendt en nøgle til din app, inden for det næste døgn. Transaktionen på betalingskort foregår om natten.  
Virker din app ikke umiddelbart efter 1 døgn, kontakt centerleder på sms via mobil 40179956 (Træffetid, alle hverdage 08.00 - 16.00). Ligeledes ved skifte af mobil eller mobilnr.     

Abonnement:

Medlemslogin:


Dagsbilletter - 40 kr. stk. KUN i følgeskab med eksisterende medlem. Låseapp fungerer ikke sammen med dagsbilletter.  Vejledninger:

Fejlet betaling

Skift kort:

Afmeld abonnement og kort: