Vi holder åbent hver dag fra 05.00-23.00.
Uden for åbningstiden er alarmen slået til.
Oprettelse koster 99 kr.; 169 kr. pr mdr. for fitness abonnement.
Ved oprettelse og køb af abonnement, er det altid, oprettelse samt lbr. mdr. + efterfølgende mdr. der afregnes. 

Ønsker du en gratis introtime, så kontakt os via foreningens Facebook side, og messenger; https://www.facebook.com/haldegefitness
Eller kontakt formand Peter Thorup på mobil 23 35 58 33

Ved oprettelse, kun nedenstående 2 trin og ALTID 1 først.  

1. Hent og opret låseprofil i JustIN Mobile via App store til iPhone eller Google Play til Android. Klik på logerne herunder. 
For at du kan få adgang til Hald Ege Idrætscenter og fitnesscentret, skal dit mobilnr. oprettes på JustIn Mobile app på din mobil, INDEN du går videre til step 2.
Ellers bliver din nøgle via JustIn Mobile ikke synkroniseret op med dit abonnement, og låsen via app vil ikke fremgå korrekt på din mobil. Der går ca. 1 døgn fra oprettelse til app er fungerende, da transaktionen på betalingskort foregår om natten. 
Virker din app ikke umiddelbart efter 1 døgn, kontakt centerleder på sms via mobil 40179956 (Træffetid, alle hverdage 08.00 - 16.00). Ligelede ved skifte af mobil eller mobilnr.     

2. Tryk på nedenstående grønne knap Vælg og følg linket, for at oprette profil og tilkøbe abonnement. Se og ret dine medlems- og kortoplysninger i Medlemslogin nederst.
Har du IKKE en medlemsprofil i forvejen, så oprettes den i nederste boks, når du har trykket på den grønne knap Vælg, og den nye side lukker op.  

Abonnement:

Medlemslogin:

Dagsbilletter - 40 kr. stk. KUN i følgeskab med eksisterende medlem. Låseapp fungerer ikke sammen med dagsbilletter. 


Vejledninger:

Fejlet betaling

Skift kort:

Afmeld abonnement og kort: